Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 02666621266
Belgegeçer : 02666621266
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://dursunbeykml.meb.k12.tr
Adres : Bozyokuş Mah. Sivri saz Sok. No13 Dursunbey/Balıkesir
VİZYON : OKULUMUZU; * ETKİNLİKLERİYLE FARK EDİLEN, * BİREYLERİN MESLEKİ VE KİŞİSEL İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAN, * DURSUNBEY’İN MESLEKİ EĞİTİMDE EN GÜÇLÜ VE TERCİH EDİLEN ÖNDER;KURUMU YAPMAKTIR.
MİSYON : * Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda ve değişen dünya şartlarında hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, mesleki yeterlilikleri olan, sorumluluk sahibi, çalışkan, paylaşımcı ve pozitif düşünen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :15
Öğrenci :95
Derslik :11
Atölye-İşlik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3205
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Gündüzlü ve Tekli eğitim
Saatler : 08:45-17:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Okulumuz İlçe Merkezindedir
Yerleşim Yeri : Dursunbey; Balıkesir´e 78,Bursa ya 150 km,Simava 90 KM mesafede olup günlük Bursa,Kütahya ve Balıkesire ulaşımın mevcut olduğu şirin bir ilçemizdir. Tren yoluyla da hem Ankara hem de İzmir bağlantısı mevcuttur. İklimi karasal iklim özelliğidir.Yazları sıcak ve kurak,kışları soğuk ve yağışlıdır. Göçalmamış,doğal güzelliklerini koruya bilmiş slow ve huzur şehridir.Ortalama kaloriferli evlerin aylık kirası 1000-1500 TL arasındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle 78 Km İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZ BÜNYESİNDE BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL, BOCCE, FUTSAL, BEDMİNTON, MASA TENİSİ, KROS, DART,TRAKİNG GİBİ ETKİNLİKLERİ FAAL OLARAK SÜRDÜRMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler : 2017/2018 yılı itibari ile TÜBİTAK ve Yurt Dışı projelerinde kendi adından söz ettirmeye başlamış olan okulumuz parlak bir vizyona sahiptir.
Proje Çalışmaları : Okulumuz il genelinde yürütülen BENGİ projesi kapsamında çeşitli faaliyetler yürütmektedir. 2018-2019 eğitim öğretim yılında TÜBİTAK bilim fuarı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz öğrencileri 2017-2018 eğitim öğretim yılında Ulusal Ajans tarafından desteklenen ERASMUS+ yurt dışı eğitim programı kapsamında üç farklı ülkede eğitime katılmıştır.
Yazdır :